• På svenska
  • In English
  • Auf Deutsch
EtusivuSuomeksiTietoa SonkajärvestäSonkajärven kylätJärvenpää-KukkopuroTeatterimatka Kuopion kaupunginteatteriin katsomaan Siipirikkoja ja matriarkkoja näytelmää la 24.3.2018
Kylillä tapahtuu

Teatterimatka Kuopion kaupunginteatteriin katsomaan Siipirikkoja ja matriarkkoja näytelmää la 24.3.2018

24.3.2018 0:00–0:00

Teatterimatka Kuopion kaupunginteatteriin katsomaan Siipirikkoja ja matriarkkoja näytelmää la 24.3.2018

 

Linja-auto lähteen Sukevan Neste Linnanportilta klo 10.15 – Sonkajärvi K-market Marjapaikka klo  10.45– Iisalmen matkahuolto  klo 11.15 -  esitys alkaa  klo 13 Minna-näyttämöllä

 

Teatterimatkan hinta 50 € sis. linja-auto kyydin, teatterilipun, väliaikakahvit.
Teatterimatkasta tulee Sonkajärven kunnan laittama lasku matkalle ilmoittautuneille etukäteen.

Ilmoittautumiset 23.2. mennessä Eero Pitkänen 040 7766263 tai eero.pitkanen@sonkajarvi.fi

 

http://kuopionkaupunginteatteri.fi/files/Siipi01.jpghttp://kuopionkaupunginteatteri.fi/files/siipi06.jpg

Miisa Lindén
Siipirikkoja ja matriarkkoja

eli kuule meitä Kaija Koo !

Luonne on kohtalo, sanotaan. Ja Armi Kaulakumpu on selvästi näytelmäkirjallisuutemme kuuluisimman ”riivinraudan”, Heta Niskavuoren, sielunsisar. ”Kaikki saa itte teherä!”. Armi ei tarvitse ketään, Armi pärjää yksin. Voiko siitä syntyä muuta kuin komediaa!

Armi ja viisi muuta naista jäävät lukkojen taakse juuri, kun itsenäistä suomalaista naista juhlistava huikea gaala on alkamassa. Näyttää siltä, että ilta kaikkine herkkuineen on menossa heiltä sivu suun. Näinkö jäävät kuplivat juomat maistelematta, briljantti ohjelma ja kiehtovat kunniavieraat näkemättä? Vai tästäkö ne kemut vasta alkavatkin?

Mitä tapahtuu, kun yrmeä Armi joutuu jakamaan tilan omia tarinoitaan suorastaan pursuavien naisten kanssa? Mitä tapahtuu, kun menneisyys tulee väkisin luo? Entä kun tulevaisuus on täynnä pakahduttavia unelmia? Suojaako silloin kova kuori vai olisiko sittenkin rohkeinta antaa kipsin rapista ja rakkauden koskettaa?

Luvassa taattua naurua ja hiukan itkuakin sekä laulun ja tanssin hurmaa! Ihmeitäkin! Mukana menossa myös Canthin Minna sekä muutama moderni mies! Ja entäs Kaija Koo…kuuleeko hän lopultakin?

Näytelmä on Rotunaesen ja Aekusten Naesten kirjoittajan uusin syväsukellus suomalaisen naisen sulaan ytimeen!     Miehille erittäin sallittu.                                                              
Kesto  2 t 40 min.