• På svenska
  • In English
  • Auf Deutsch
EtusivuSuomeksiAjankohtaistaRadio kylässä-kylät radiossa–ohjelman ensilähetys juhannusaattona
Ajankohtaista

Radio kylässä-kylät radiossa–ohjelman ensilähetys juhannusaattona

14.6.2017 13:00

Kylät sydämellä-hankkeen ja Radio Sandelsin yhteinen kyläradiotoiminta saa juhlavan aloituksen, kun lähetykset alkavat juhannusaattona 23.6.
Kylät sydämellä-hanke ja Radio Sandels ovat yhteistyössä kouluttaneet kevään aikana yhteensä 22 kyläreportteria Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän alueelta.

-Kyläreportterit tekevät juttuja ja ohjelmaa kyliltä. He nostavat esille esimerkiksi kylien tapahtumia, persoonia, yrityksiä, luontokohteita ja taitajia. Kyläradion avulla parannetaan tiedottamista ja tietoisuutta elämästä ja tapahtumista kylillä, kertoo Kylät sydämellä -hankkeen hanketyöntekijä Satu Peltonen.

Radio kylässä-kylät radiossa -ohjelman lähetysaika on perjantaisin klo 16–17 ja uusinta kuullaan lauantaiaamuisin klo 8-9.

-Ensimmäisessä lähetyksessä kuullaan Sonkajärvellä Jyrkän Ruukin kesäteatterissa pyörivästä Työmiehen vaimo-näytelmästä, kahden Sonkajärven lukiosta valmistuneen ylioppilaan mietteitä sekä raportti 10.6. vietetystä Korpijoki-Ohenmäen kyläyhdistyksen Avoimet kylät-päivän tapahtumasta Kiuruvedeltä, kertoo Peltonen.
Kylät sydämellä-hankkeen Facebook-sivuilta voi käydä tarkistamassa, mikä kylä on viikoittain äänessä. Lisäksi ohjelmista tiedotetaan Radio Sandelsin, Iisalmen ja Kiuruveden kaupunkien sekä Sonkajärven ja Vieremän kuntien internetsivuilta. Juttujen aiheet löytyvät myös torstaisin Iisalmen Sanomista.

Liitteenä kyläradion aikataulu

Tiedostot