• På svenska
  • In English
  • Auf Deutsch
EtusivuSuomeksiAsiointi

Sonkajärven kansalaisopisto

Kansalaisopiston toimisto on avoinna ma-pe 8.00–15.30. Rehtori on tavattavissa kirjaston aukioloaikoina.

Sonkajärven kansalaisopisto on kunnan omistama ja ylläpitämä yleissivistävä aikuisoppilaitos, jossa myös lapset ja nuoret voivat opiskella ja harrastaa.

Opiskella voi mm. musiikkia, kuvataiteita, käsitöitä, lasi- ja posliinitöitä, kieliä, tietotekniikkaa, kirjoittamista, ensiaputaitoja, terveysliikuntaa ja tanssia. Lisäksi kansalaisopisto huolehtii suuresta osasta lasten ja nuorten taiteen perusopetuksesta. Opiskelu tapahtuu yleensä iltaisin kerran viikossa ja viikonloppukursseina.

Sonkajärven kansalaisopiston toimialueena on koko kunta ja päätoimipaikkana Kirjastotalo.

Sonkajärven kansalaisopiston tavoitteena on osaava, luova ja terve kuntalainen. Se tarjoaa mahdollisuuksia omaehtoiselle oppimiselle ja kansalaisvalmiuksien kehittämiselle. Kansalaisopisto tukee elinikäisen oppimisen periaatetta, yksilön persoonallisuuden monipuolista kehittämistä ja kykyä toimia yhteisössä sekä edistää kansanvaltaisuuden, tasa-arvon ja moniarvoisuuden toteutumista.

Opisto tukee ja aktivoi järjestöjä järjestämällä niiden toiminnan kannalta tarpeellista koulutusta. Lisäksi opisto tarjoaa taito- ja taideaineiden opetusta lapsille ja nuorille myös kesäisin. Kansalaisopiston toiminta on tehokasta ja kustannustietoista.

Asiointikieli: Suomi, Englanti, Ruotsi
Alue: Sonkajärvi

Käyntiosoite

Rutakontie 21, 74300 SONKAJÄRVI

Reitti tänne

Aukioloajat

Toimisto avoinna
Ma - Ti: 08:00 - 15:00
Ke - To: 08:00 - 15:00
Pe: 08:00 - 15:00

Puhelin

+358 401484323 (pvm/mpm)


Palvelut

Kansalaisopisto

.Sonkajärven kansalaisopiston toimisto on avoinna ma-pe 8.00–15.30

Katso tiedot