• På svenska
  • In English
  • Auf Deutsch
EtusivuSuomeksiAsiointi

Sukevan työpaja

Sonkajärven Nuorisontuki ry / Sonkajärven Kehypaja aloitti toimintansa Sonkajärvellä vuonna 1997. Vuoden 2015 alusta lähtien työpajatoiminnasta on vastannut Sonkajärven kunta. Työpajat tarjoavat työelämään valmentautumiseen ja työkyvyn ylläpitämiseen tukevaa toimintaa pääasiassa nuorille, pitkäaikaistyöttömille sekä osatyökykyisille. Kuntalaisille voidaan tuottaa palveluja tilauksesta. Valmistetut tuotteet myydään pajojen omissa myyntipisteissä.

Sukevan työpajan palveluihin kuuluvat korjausompelut, kirpputori sekä kahvio.

Nuorten työpajatoiminta on Itä-Suomen aluehallintoviraston rahoittamaa toimintaa. Nuorten työpajatoiminta tarjoaa alle 29-vuotiaille nuorille mahdollisuuksia ohjattuun ja tuettuun työntekoon. Lisäksi työpajatoiminta tarjoaa apua ja tukea yksilöllisesti suunniteltuun koulutukseen, koulutuksen loppuun suorittamiseen tai avoimille työmarkkinoille työllistymiseen. Nuorten työpajatoiminta tarjoaa nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään erilaisia työtehtäviä tekemällä. Tavoitteena on selkiyttää nuoren omaa ammatinvalintaa. Työpajatoiminta tukee nuoren elämänhallintaa sekä sosiaalista vahvistumista. Työpajalla autamme nuorta löytämään omia vahvuuksia, tekemään konkreettista ja realistista jatkopolkua koulutukseen tai työelämään. Pajalla nuorta ohjaavat ja tukevat toiminnassa työ- ja yksilövalmentajat.

Nuorten työpajatoimintaan voi hakeutua ohjatusti TE-toimiston, sosiaalitoimen tai etsivän nuorisotyöntekijän kautta tai ottamalla suoraan yhteyttä yksilövalmentajaan.

.

Asiointikieli: Suomi, Englanti
Alue: Sonkajärvi

Käyntiosoite

Sukevantie 22, 74340 SUKEVA

Reitti tänne

Puhelin

Sukevan työpaja
+358 407086302 (pvm/mpm)


Palvelut

Nuorten työpajat

Työpajat tarjoavat työelämään valmentautumiseen tukevaa toimintaa pääasiassa nuorille, pitkäaikaistyöttömille sekä osatyökykyisille.

Katso tiedot