• På svenska
  • In English
  • Auf Deutsch
EtusivuSuomeksiAsiointikanavat

Sukevan lähikirjasto

Kirjastot ovat kunnallisen kulttuuritarjonnan kivijalka. Sonkajärvellä toimii kaksi kirjastoa: pääkirjasto Sonkajärven Kirjastotalossa ja Sukevan lähikirjasto kunnan yhteispalvelupisteen yhteydessä Sukevalla.

Sukevan asiointipisteessä toimivat kirjaston ja omatoimikirjaston lisäksi kunnan aluetoimisto, asiamiesposti, Matkahuollon pakettipalvelut sekä Kelan asiointipalvelut. Asiointipiste hoitaa lomakepalvelua, kuntapostin vastaanottoa, tilavarauksia (Kyläkeskus ja liikekeskuksen kokoustila). Lisäksi asiointipiste ohjaa ja antaa tietoa myös muista kunnan palveluista. Asiointipisteestä voi ostaa junalippuja. Käytettävissä on kaksi asiakaspäätettä.

Sonkajärven kunnankirjasto kuuluu Ylä-Savon Rutakko –kirjastoverkkoon. Rutakko -kirjastoilla on yhteinen aineistotietokanta ja lainaajarekisteri - samalla kirjastokortilla voit asioida kaikissa Rutakko -kirjastoissa. Rutakko -verkko- ja mobiilikirjastossa voi selata kirjaston kokoelmia, tehdä varauksia ja uusia lainoja. Lisäksi tarjolla on e-aineistoja, kuten e-äänikirjoja, e-kirjoja ja elokuvia.

Asiointikieli: Suomi, Englanti, Ruotsi
Alue: Sonkajärvi

Käyntiosoite

Kallentie 2, 74340 SUKEVA

Reitti tänne

Aukioloajat

Ma: 09:00 - 16:00
Ti: 12:00 - 18:00
Ke: 09:00 - 16:00
To: 12:00 - 18:00
Pe: 09:00 - 16:00

Palvelut

Sonkajärven kunnan kirjastopalvelut

Katso tiedot