• På svenska
  • In English
  • Auf Deutsch

Jaa sivu

EtusivuSuomeksiPalvelutKasvatus ja koulutusPerusopetusYhtenäiskoulu, luokat 0-6
Yhtenäiskoulu, luokat 0-6
Liitutaulu sanapilvi.jpg
   
Luokka Opettaja
esikoulu  Pia Ovaskainen
Pienryhmä A Minna Huttunen, sij. Leena Lauronen
Pienryhmä B Tiina Kokkonen
1A Katja Tossavainen
1B Anita Juntunen
2 Sari Nissinen
3A Aleksi Kortelainen
3B Riitta Sihvonen
4A Hannu Knuutinen
4B Tuulikki Kortelainen
5 Mirja Rytkönen
6A Kirsi Kärnä
6B Helena Komulainen

 

Yhtenäiskoulu (luokat 0-9)  toimii Sonkajärven koulukeskuksessa yhdessä Sonkajärven lukion kanssa samassa rakennuksessa.

Koulussamme on turvallinen, ystävällinen ja erilaisuutta kunnioittava oppimisympäristö, jossa näkyy oppimisen ilo. Oppimisen ilo ohjaa myös opetuksen kehittämistä.

Yhtenäiskoulun (luokat 1-6) opetuksen toiminta-ajatuksena on tukea oppilaan kasvamista hyväksi ja tasapainoiseksi ihmiseksi ja yhteiskunnan jäseneksi antaen samalla elämässä tarpeellisia tietoja ja taitoja.

Painopistealueet: Ihmisenä kasvaminen, kulttuuri-identiteetti ja kansainvälisyys, viestintä ja mediataito.

Aamu- ja iltapäivätoiminta

Yhtenäiskoululla/alakoulu järjestetään iltapäivätoimintaa 1. ja 2. luokan muiden perusopetuksen erityisopetuksen oppilaille vanhempien työssäkäynnin ajaksi. Toimintaa vetävät koulunkäynninohjaajat.

Kerhot

Sonkajärven kunta on saanut opetushallitukselta valtionapua kerhotoiminnan kehittämiseen. Koulun kerhoista tulee erillinen esite, josta näkyvät kerhot ja ajat.

Koulujen kerhot ovat maksuttomia iltapäiväharrasteita, joihin kaikilla kunnan oppilailla on oikeus osallistua. Kerhot järjestetään koulujen tiloissa ja vetäjinä toimivat koulujen opettajat.

Kerhot ovat vapaaehtoisia (siis ei pakko osallistua joka kerta), joskin säännöllinen osallistuminen auttaa sitoutumaan harrastukseen pidemmällä aikavälillä. Kerhoihin ilmoittaudutaan menemällä paikalle.

Opettajat ilmoittavat, milloin ja missä kukin kerho aloittaa toimintansa. Kerhot noudattavat koulun lukuvuotta ja loma-aikoja. Muutoksia voi tulla opettajien poissaolojen tai tilojen käytön vuoksi. Kannattaa seurata koulun ilmoitustaulua ja tiedotteita myös kerhojen osalta.

VANRY

Vanhempainryhmä on kaikille vanhemmilla avointa yleishyödyllistä toimintaa koulun kaikkien lasten hyväksi. VANRY on myös väylä kodin ja koulun yhteistyön kehittämiseen. Toiminta muototuu vanhempien toiveiden, taitojen ja voimavarojen mukaan.

Koulun edustajan vanhempainryhmän toiminnassa on mukana Anita Juntunen

Ajankohtaista
Yhteystiedot

Väisänen-Räty Merja

Rehtori, sivistyslautakunnan esittelijä, joukkoliikenteen yhdyshenkilö
0400 768 623
Yhtenäiskoulu ja lukio

Opettajainhuone

040 675 0018 tai 040 675 0019
Yhtenäiskoulu

Kortelainen Aleksi

Apulaisrehtori
040 7561 622
Yhtenäiskoulu, luokat 1-6

Iltapäiväkerho/Esikoulu

040 675 0024
Yhteinäiskoulu

Hynynen Mirja

Koulusihteeri
040 182 6912
Yhtenäiskoulu