• På svenska
  • In English
  • Auf Deutsch

Jaa sivu

EtusivuSuomeksiPalvelutKasvatus ja koulutusPerusopetusYhtenäiskoulu, luokat 0-6Koululaisen aamu- ja iltapäivätoiminta
Aamu- ja iltapäivätoiminta

Keskeisinä koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan tavoitteena on antaa lapselle tuttu ja turvallinen paikka viettää kiireisen koulutyön jälkeistä aikaa ja osallistua aikuisen ohjauksessa monipuoliseen ja virkistävään toimintaan. Aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu 1. ja 2. vuosiluokan oppilaille, sekä muiden peruskoulun vuosiluokkien erityisopetukseen osallistuville oppilaille vanhempien työssäkäynnin ajaksi.

Sonkajärvi

Yhteystiedot:
iltapaivahoito@sonkajarvi.fi
puh. 040 675 0024
Taito Kortelainen p. 044 358 1061

Aamu- ja iltapäivätoiminta järjestetään koululla alakerran luokassa 001 ja piha-alueella. Toiminta on tarkoitettu pääasiassa 1. - 2. luokan oppilaille. Aamupäivätoiminta on klo 06.45-9.00 ja iltapäivätoiminta klo 13.00-17.00 välisellä ajalla.

Toimintaa vetävät koulunkäynninohjaajat: Taito Kortelainen, Anja Huttunen (sij. Hanna-Mari Asikainen), Eeva-Maija Hiltunen, Seija Ulmanen-Rytkönen, Tuija Hynynen, Eija Luoma ja Vesa Hynynen.

Oppilaille annetaan välipala klo 13.15 jälkeen koulun ruokalassa tai luokassa, ja sen jälkeen heillä on mahdollisuus vapaaseen/ohjattuun toimintaan sekä läksyjen tekoon.

Iltapäivätoimintaan ja tarvittaessa myös aamupäivätoimintaan tulee ilmoittautua ennen koulun alkua. Osallistumisesta peritään 2,90€ päivältä (alle 4 tuntia) tai 3,50€ päivältä (4 tuntia tai sen yli menevältä ajalta), laskutus kuukausittain jälkikäteen.

Sukeva

Sukevan koululla järjestetään aamupäivätoimintaa klo 7.00-8.15 välisenä aikana ja iltapäivätoimintaa päivittäin klo 12.20 - 16.45 välisenä aikana.

Aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu 1. - 2. luokan oppilaille. Ohjaajina toimivat koulunkäynninohjaajat.

Lukuvuoden 2021-2022 toiminta alkaa aamupäivä-  ja iltapäivätoiminnan osalta keskiviikkona 11.8.2021.

Yhteydenotto

Kerhoasioissa voitte ottaa yhteyttä myös Wilman kautta (alakoulu, Taito Kortelainen).

Täytättehän hakemuksen ennen kuin lapsenne osallistuu ap-/ip-toimintaan, myös toiselle luokalle tultaessa. Hakemus on voimassa lukuvuoden kerrallaan. Hakemuslomake löytyy alta ja koulun toiminta-aikana myös koululta. Palautukset joko sähköpostin kautta tai yhtenäiskoulun rehtorille.