• På svenska
  • In English
  • Auf Deutsch

Jaa sivu

EtusivuSuomeksiPalvelutKasvatus ja koulutusPerusopetusYhtenäiskoulu, luokat 0-6Koululaisen aamu- ja iltapäivätoiminta
Aamu- ja iltapäivätoiminta

Keskeisinä koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan tavoitteena on antaa lapselle tuttu ja turvallinen paikka viettää kiireisen koulutyön jälkeistä aikaa ja osallistua aikuisen ohjauksessa monipuoliseen ja virkistävään toimintaan. Aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu 1. ja 2. vuosiluokan oppilaille, sekä muiden peruskoulun vuosiluokkien erityisopetukseen osallistuville oppilaille vanhempien työssäkäynnin ajaksi.

Sonkajärvi

Yhteystiedot:
iltapaivahoito@sonkajarvi.fi
puh. 040 675 0024
Taito Kortelainen p. 044 358 1061

Rutakon koulun aamu- ja iltapäivätoiminta järjestetään koulun alakerrassa, luokassa 001 ja piha-alueella. Toiminta on tarkoitettu pääasiassa 1. - 2. luokan oppilaille. Aamupäivätoiminta on klo 7.00-9.00 ja iltapäivätoiminta klo 13.00-17.00 välisellä ajalla.

Toimintaa vetävät koulunkäynninohjaajat: Taito Kortelainen, Anja Huttunen, Eeva-Maija Hiltunen, Seija Ulmanen-Rytkönen, Tuija Hynynen ja Eija Luoma.

Oppilaille annetaan välipala klo 13.15 jälkeen koulun ruokalassa tai luokassa, ja sen jälkeen heillä on mahdollisuus vapaaseen/ohjattuun toimintaan sekä läksyjen tekoon.

Iltapäivätoimintaan ja tarvittaessa myös aamupäivätoimintaan ennen koulun alkua tulee ilmoittautua. Osallistumisesta peritään 2,90€ päivältä (alle 4 tuntia) tai 3,50€ päivältä (4 tuntia tai sen yli menevältä ajalta), laskutus kuukausittain jälkikäteen.

Sukeva

Sukevan koululla järjestetään aamupäivätoimintaa klo 7.00-8.15 välisenä aikana ja iltapäivätoimintaa päivittäin klo 12.20 - 16.45 välisenä aikana. Toiminnan ohjaajina toimivat Merja Huttunen ja Mervi Kervinen.

Yhteydenotto

Kerhoasioissa voitte ottaa yhteyttä myös Wilman kautta (Rutakon koulu, Taito Kortelainen).

Täytättehän hakemuksen ennen kuin lapsenne osallistuu ap-/ip-toimintaan, myös toiselle luokalle tultaessa. Hakemus on voimassa lukuvuoden kerrallaan. Hakemuslomake löytyy alta ja koulun toiminta-aikana myös koululta. Palautukset joko sähköpostin kautta tai Rutakon koulun rehtorille.