• På svenska
  • In English
  • Auf Deutsch

Jaa sivu

EtusivuSuomeksiPalvelutKasvatus ja koulutusVarhaiskasvatusPerheentalo
Perheentalo

Tule mukaan Perheentalon toimintaan!

 

Perheentalo tukee lapsiperheiden arkea ja lisää yhteisöllisyyttä ja osallisuuden mahdollisuuksia lapsille ja perheille. Perheentalo toimii yhteistyöverkoston voimin. Perheentalo-toiminnassa voit tavata muita perheitä, lapset voivat leikkiä ja askarrella sekä on mahdollisuus osallistua ohjattuun toimintaan.

 

Sonkajärvellä Perheentalo sijaitsee Nallelan päiväkodin yläkerran tiloissa, osoitteessa Taivallahdentie 4B, sisäänkäynti Tuulikanteleen ovesta. Perheentalo on avoinna joka tiistai klo 9 -13. Sukevalla Perheentalo toimii Männikön päiväkodin yhteydessä olevassa kerhotilassa, osoitteessa Kinttulanmäentie 1 ja siellä kokoonnutaan torstaisin parillisilla viikoilla klo 9-12. Huom! Toistaiseksi Sukevalla toiminta on tauolla.

Tarjolla on aina maksuton välipala klo 10.30-11.30. Mukana voit olla koko päivän tai vain osan aikaa. Toiminta on kaikille lapsiperheille avointa ja maksutonta. Lapset ovat toiminnassa mukana omien vanhempien/huoltajien tai vaikkapa isovanhempien vastuulla. Lämpimästi tervetuloa toimintaan mukaan.

 

Seuraa meitä myös Facebookissa @Sonkajärven ja Sukevan Perheentalo

   

Tule mukaan avoimen päiväkodin toimintaan

Avoin päiväkotitoiminta on avointa ja maksutonta kaikille perheille. Jokaisella kerralla tarjolla on kahvia ja perheet voivat halutessaan ottaa mukaan omat eväät. Tiloista löytyvät jääkaappi ja mikro. Avoimessa päiväkodissa lapset ovat vanhempiensa tai muun aikuisen vastuulla. Avoin päiväkotitoiminta perustuu päiväkodinomaiseen toimintaan. Toimintaa ohjaavat varhaiskasvatussuunnitelman perusteet ja siellä määritellyt tavoitteet. Kunnioitamme avointa ja luottamuksellista ilmapiiriä.

Sonkajärven avoin päiväkoti sijaitsee Nallelan päiväkodin yläkerran tiloissa (Taivallahdentie 4B, sisäänkäynti Tuulikanteleen ovesta). Avoin päiväkoti on avoinna joka maanantai klo 9-12 ja parittomien viikkojen perjantaisin klo 9-12. Ohjaajana toimii Samuli Laitinen, puh. 040 6464509 samuli.laitinen@sonkajarvi.fi

Klo 10 on avoimessa päiväkodissa ohjattu tuokio liittyen kuukauden teemaan. Ohjelmamuutokset mahdollisia.

 

Seuraa meitä myös Facebookissa @Sonkajärven ja Sukevan Perheentalo

Avoimen päiväkodin esite.pdf

 

DSC_0067.JPGDSC_0044.JPG