• På svenska
  • In English
  • Auf Deutsch

Jaa sivu

EtusivuSuomeksiPalvelutKasvatus ja koulutusVarhaiskasvatusPerheentalo
Perheentalo

Tule mukaan Perheentalon toimintaan!

Perheentalo tukee lapsiperheiden arkea ja lisää yhteisöllisyyttä ja osallisuuden mahdollisuuksia lapsille ja perheille. Perheentalo toimii yhteistyöverkoston voimin. Perheentalo-toiminnassa voit tavata muita perheitä, lapset voivat leikkiä ja askarrella sekä on mahdollisuus osallistua ohjattuun toimintaan.

Sonkajärvellä Perheentalo sijaitsee Nallelan päiväkodin tiloissa, osoitteessa Taivallahdentie 4 C, sisäänkäynti lasitetun terassin kautta. Perheentalo on avoinna joka tiistai klo 9 -12.

Sukevalla Perheentalo toimii Männikön päiväkodin yhteydessä olevassa kerhotilassa, osoitteessa Kinttulanmäentie 1 ja siellä kokoonnutaan torstaisin parillisilla viikoilla klo 9-12. Huom! Toistaiseksi Sukevalla toiminta on tauolla.

Tarjolla on aina maksuton välipala klo 10.30-11.30. Mukana voit olla koko päivän tai vain osan aikaa. Toiminta on kaikille lapsiperheille avointa ja maksutonta. Lapset ovat toiminnassa mukana omien vanhempien/huoltajien tai vaikkapa isovanhempien vastuulla. Lämpimästi tervetuloa toimintaan mukaan.

Seuraa meitä myös Facebookissa @Sonkajärven ja Sukevan Perheentalo

 

 

DSC_0067.JPGDSC_0044.JPG