• På svenska
  • In English
  • Auf Deutsch

Jaa sivu

EtusivuSuomeksiPalvelutLiikunta ja vapaa-aikaKävelykipinä
Kävelykipinä

Suomen Ladun ja Tahko Pihkala -seuran Kävelykipinä-kampanja haastaa kaikki suomalaiset kävelemään toukokuussa. Kävelykipinä on valtakunnallinen kampanja, joka toteutetaan eri puolilla Suomea 4.-25.5.2021. 

Sonkajärvellä kävellään maanantaina 17.5. kello 18:00 alkaen. Lähtö urheilukentältä, josta mahdollista kiertää keskustan "penkkilenkki" n. 2km ja/tai Lehmilahden kodan lenkki n. 5km.

Sukevalla kävellään maanantaina 24.5. kello 18:00 alkaen. Lähtöpaikkana Sukevalla Kyläkeskus. Kävellään Sukevan pakoraitti n. 7km. Lisäksi frisbeegolfradalla opastusta lajin pariin. 

 

kävelykipinä_koira.jpg

 

Lasten ja nuorten päivittäinen liikkumissuositus on nykyisin vähintään yksi tunti monipuolista, reipasta ja rasittavaa liikkumista . Tapahtuman avulla pyrimme kannustamaan lapsia ja nuoria päivittäiseen liikuntaan. Molemmissa tapahtumissa on jaossa lasten liikuntapäiväkirjoja, joihin voi merkitä vähintään 30 minuutin liikuntasuorituksensa. Liikuntapäiväkirjoja voi tulostaa myös tältä sivulta. Liikuntapäiväkirjan palauttaneiden kesken arvotaan liikunnallinen yllätyspalkinto.

Päiväkirjojen palautusaikaa jatkettu  5.6.2021 Saakka! Palautus Sonkajärvellä liikuntahallille ja Sukevalla yhteispalvelupisteeseen.

 

 

Tapahtumaa ovat järjestämässä Sonkajärven Pahka, Sukevan Kisa, Sonkajärven Martat, Eläkeliiton Sukevan ja Sonkajärven yhdistykset, Sonkajärven nuorisovaltuusto ja Sonkajärven kunta. 

Lisäksi Kävelykipinä-tempauksessa tarjotaan jokaiselle mahdollisuus kerätä kävelykilometrejä kevään ja kesän ajan leikkimielisessä Kävelykilometrikisassa. Kisa on kaikille avoin ja ilmainen. Kävelykilometrikisan verkkosivut

Kävelykipinä kampanjan verkkosivut: suomenlatu.fi/kavelykipina

 
Liikuntapäiväkirja