• På svenska
  • In English
  • Auf Deutsch

Jaa sivu

EtusivuSuomeksiPalvelutLiikunta ja vapaa-aikaKävelykipinä
Kävelykipinä

Suomen Ladun ja Tahko Pihkala -seuran Kävelykipinä-kampanja haastaa kaikki suomalaiset kävelemään toukokuussa. Kävelykipinä on valtakunnallinen kampanja, joka toteutetaan eri puolilla Suomea 4.-25.5.2021. 

Sonkajärvellä Kävelykipinä tapahtuma järjestetään maanantaina 17.5. ja Sukevalla maanantaina 24.5. kello 18:00 alkaen. Lähtöpaikkana Sonkajärvellä urheilukenttä ja Sukevalla Kyläkeskus. 

 

kävelykipinä_koira.jpg

 

Lasten ja nuorten liikkumissuositus on nykyisin vähintään yksi tunti monipuolista, reipasta ja rasittavaa liikkumista. Tapahtuman avulla pyrimme kannustamaan lapsia ja nuoria päivittäiseen liikuntaan. Tapahtumissa on jaossa lasten liikuntapäiväkirjoja, joihin voi merkitä vähintään 30 minuutin liikuntasuorituksensa. Liikuntapäiväkirjoja voi tulostaa myös tältä sivulta. Liikuntapäiväkirjan palauttaneiden kesken arvotaan liikunnallinen yllätyspalkinto. Päiväkirjojen palautus 1.6.2021 mennessä.

Tapahtumaa ovat järjestämässä Sonkajärven Pahka, Sukevan Kisa, Sonkajärven Martat, Sonkajärven Eläkeliitto, Sonkajärven nuorisovaltuusto ja Sonkajärven kunta. 

Lisäksi Kävelykipinä-tempauksessa tarjotaan jokaiselle mahdollisuus kerätä kävelykilometrejä kevään ja kesän ajan leikkimielisessä Kävelykilometrikisassa. Kisa on kaikille avoin ja ilmainen. Kävelykilometrikisan verkkosivut

Kävelykipinä kampanjan verkkosivut: suomenlatu.fi/kavelykipina

 
Liikuntapäiväkirja