• På svenska
  • In English
  • Auf Deutsch

Jaa sivu

EtusivuSuomeksiPalvelutLiikunta ja vapaa-aikaSisäliikuntatilat
Liikuntahalli

Liikuntahallin sali.jpgKuntosali3.jpg

Liikuntahallin tilat

Sonkajärven liikuntahallin rakennushanke sai alkunsa maaliskuussa 2001, kun Rutakon koulu päätettiin osittain purkaa. Uudet liikuntatilat rakennettiin urheilukentän ja koulukeskuksen läheisyyteen.

Liikuntahallin liikuntasalissa (933 m2) voi pelata kaikkia yleisimpiä palloilulajeja. Halli on tilava ja valoisa ja soveltuu siten myös monenlaiseen muuhun käyttöön. Lattiapinta on saumatonta massaa. Halli voidaan jakaa kahteen eri osioon, joissa molemmissa mahtuu pelaamaan esimerkiksi lentopalloa täysimittaisesti. Hallista löytyy levitettävä katsomo, tulostaulu ja äänentoistojärjestelmä.

Kuntosali

Liikuntahallin alakerrassa sijaitsevalta kuntosalilta löytyy kaiken tasoisille harrastajille soveltuvat harjoitusvälineet. Laitteet huolletaan ja tarkastetaan säännöllisesti ja ne ovat helppoja ja turvallisia käyttää. Salilta löytyy myös pieni vapaiden painojen tila. Kalustoon kuuluu myös juoksumatto, soutulaite, kaksi kuntopyörää ja nyrkkeilysäkki.

Kuntosalin tilat ovat käytettävissä (avaimen lunastaneille henkilöille) klo 5.00 - 22.50. Muista siis, että tuon ajan ulkopuolella hallin tiloissa oleskelu aiheuttaa hälytyksen, josta luonnollisesti tulee kustannuksia. Kuntosaliavaimen saa kunnantalon asiointipisteestä.

Tatami

Tatami.jpgLiikuntahallin alakerrassa on myös tatami (201 m2). Tatami soveltuu perinteisten kampppailulajien lisäksi hyvin myös esimerkiksi lasten liikuntakerhojen pitämiseen.

Koulukeskuksen sali

Koulukeskuksen sali.jpgMyös koulukeskuksen salin käyttövuoroja voi varata.

 

 

 

 

 

LIIKUNTAHALLIN JA KOULUN SALIN MAKSUTTOMAT PERHEVUOROT

Maksuttomien perhevuorojen myöntäminen liikuntahalliin ja koulun saliin on hyväksytty sivistyslautakunnassa 23.1.2018 (§9). Hallista ja salista voi varata perhevuoron (alle 18-vuotiaat lapset + huoltaja), jonka toiminnasta vastuu on huoltajalla. Vuoro on maksuton ja sen tarkoituksena on edistää perheiden yhdessä tekemistä Sonkajärvellä sekä aktivoida terveyttä edistävään liikuntaan. Vuoron varannut perhe sitoutuu noudattamaan hallin sääntöjä sekä kyseisen vuoron erillisiä ohjeistuksia.

Yhteystiedot

Liikuntahalli

Kuntotie 4, 74300 Sonkajärvi

Koulukeskuksen liikuntasali

Lyseotie 3, 74300 Sonkajärvi

Liikuntapaikkojen varaus

Wäisänen Ville

040 596 5700
ville.waisanen@sonkajarvi.fi