• På svenska
  • In English
  • Auf Deutsch

Jaa sivu

EtusivuSuomeksiPalvelut

Nuorisotilat.

Nuorisotilat löytyvät Sonkajärven liikuntahallista ja Sukevan Kyläkeskuksesta. Nuorisotiloissa voi osallistua mm. avointen ovien toimintaan, kerhoihin ja retkiin, tavata ystäviä, pelata erilaisia pelejä, kuunnella musiikkia tai katsoa tv:tä.

Kasper:

Liikuntahallin yläoven aulatilassa on Sonkajärven nuorisotila, Kasperi. Tiloissa pystyy pelaamaan pingistä, biljardia, pöytäfutista ja ilmakiekkoa. Lisäksi tiloista löytyy televisio, playstation sekä paljon lautapelejä ja luettavaa. Avoimet ja viihtyisät tilat ovat yleensä auki viikolla lähes joka ilta. Aikaa voi tiloissa viettää myös vain löhöilemällä sohvalla, juomalla kahvia tai teetä tai kuunnellen musiikkia.

Nurtti:

Sukevalla nuorisotila Nurtti löytyy Kyläkeskukselta (Matarantie). Nurtissa voi mm. pelata biljardia, pingistä tai vaikkapa konsolipelejä. Kyläkeskukselta löytyvät myös kunto- ja liikuntasali.

Palvelupaikat

Sonkajärven nuorisotoimi ja nuorisotilat

Sonkajärven nuorisotoimen keskuksina toimivat nuorisotilat Sonkajärvellä ja Sukevalla.

Kuntotie 4, 74300 SONKAJÄRVI

Aukioloajat

Kaikki tiedot

Nuorisotiloissa on tarjolla sekä ohjattua että nuorten itsensä järjestämää toimintaa. Kunnan monissa muissakin toimitiloissa, kuten kirjastoissa, on erityisesti nuorille tarkoitettua toimintaa ja palveluja.

Nuoret voivat viettää aikaa ja harrastaa ohjatusti kunnan nuorisotiloissa. Tilat on tarkoitettu erityisesti yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille. Nuoria kohdataan myös monitoimitiloissa, liikunta- ja kulttuuripalveluissa ja internetissä.

Nuorisolaki: http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2016/20161285

Liittyvät palvelut

Nuorisotyö

Katso tiedot
Näytä kaikki liittyvät palvelut