• På svenska
  • In English
  • Auf Deutsch

Jaa sivu

EtusivuSuomeksiPalvelut

Perheentalo

Avoin päiväkotitoiminta on avointa ja maksutonta kaikille perheille. Jokaisella kerralla tarjolla on kahvia ja perheet voivat halutessaan ottaa mukaan omat eväät. Tiloista löytyvät jääkaappi ja mikro. Tarjolla on maksuton välipala. Avoimessa päiväkodissa lapset ovat vanhempiensa tai muun aikuisen vastuulla. Avoin päiväkotitoiminta perustuu päiväkodinomaiseen toimintaan. Toimintaa ohjaavat varhaiskasvatussuunnitelman perusteet ja siellä määritellyt tavoitteet. Kunnioitamme avointa ja luottamuksellista ilmapiiriä.

Perheentalo tukee lapsiperheiden arkea ja lisää yhteisöllisyyttä ja osallisuuden mahdollisuuksia lapsille ja perheille. Perheentalo toimii yhteistyöverkoston voimin. Perheentalotoiminnassa voit tavata muita perheitä, lapset voivat leikkiä ja askarrella sekä on mahdollisuus osallistua ohjattuun toimintaan.

Mukana voit olla koko päivän tai vain osan aikaa. Toiminta on kaikille lapsiperheille avointa ja maksutonta. Lapset ovat toiminnassa mukana omien vanhempien/huoltajien tai vaikkapa isovanhempien vastuulla.

Palvelupaikat

Sonkajärven perheentalo

Sonkajärvellä Perheentalo sijaitsee Nallelan päiväkodin tiloissa.

Taivallahdentie 4 C, 74300 SONKAJÄRVI

Aukioloajat

Ti: 09:00 - 12:00

Kaikki tiedot

Sukevan perheentalo

Sukevalla perheentalo toimii Männikön päiväkodin yhteydessä.

Kinttulanmäentie 1, 74340 SUKEVA

Aukioloajat

Toistaiseksi tauolla
To: 09:00 - 12:00

Kaikki tiedot

Liittyvät palvelut

Sonkajärven päiväkodit

Katso tiedot

Sonkajärven perhepäivähoito

Katso tiedot
Näytä kaikki liittyvät palvelut