• På svenska
  • In English
  • Auf Deutsch
EtusivuSuomeksiTietoa SonkajärvestäMinun kuntani
Minun kuntani

 Turvallisuus, oma rauha ja luonto. Katso, mikä tekee Sonkajärvellä asumisesta hyvää. Videon ovat suunnitelleet ja toteuttaneet Sonkajärven lukiolaiset.

Tervetuloa nauttimaan luonnon rauhasta ja leppoisesta elämästä Sonkajärvelle ja Sukevalle, läheltä tai kaukaa. Tunnelmaan pääset tällä syksyisen kauniilla videolla, jonka ovat suunnitelleet ja toteuttaneet Sonkajärven lukion oppilaat.

Sonkajärvi -Ihmiset on se juttu.
Sonkajärvi kutsuu ihastumaan. "Niin ne ihmiset sanovat, että meillä päivittäiset palvelut ovat lähellä ja arki sujuu mukavasti." Katso omin silmin!

 

Me Sonkajärvellä toivotamme kaikki tervetulleeksi käymään tai olemaan ja ihastumaan upeaan luontoomme. Tämä voisi olla sinun elämääsi! Videon ovat suunnitelleet ja toteuttaneet Sonkajärven lukiolaiset. 

 

 Sonkajärvellä ystävät ovat lähellä ja heistä pidetään huolta. Kurkista sukevalaisten kohtaamisiin! Videon ovat suunnitelleet ja toteuttaneet Sonkajärven lukion oppilaat.

 

Sonkajärvellä voi harrastaa liikuntaa monipuolisesti - jokaiselle löytyy varmasti jotakin! Tutustu Sonkajärven liikuntamahdollisuuksiin. Videon ovat suunnitelleet ja toteuttaneet Sonkajärven lukiolaiset.

Meillä Sonkajärvellä lasten ja nuorten on hyvä kasvaa, touhuta ja nauttia elämästä. Katso, miltä lapsen arki näyttää. Videon ovat suunnitelleet ja tehneet Sonkajärven lukion oppilaat. 

  

 

Nyt on sopiva hetki innostua uudesta ja ilmoittautua kevään kursseille! Tutustu Sonkajärven kansalaisopiston monipuoliseen kurssitarjontaan ja lähde mukaan. Innoitusta saat varmasti myös Sonkajärven lukiolaisten suunnittelemasta ja toteuttamasta videosta Kansalaisopiston toimintaa: metallikurssi.