• På svenska
  • In English
  • Auf Deutsch

Jaa sivu

EtusivuSuomeksiPalvelutKirjasto, kulttuuri ja kansalaisopistoKirjastopalvelut Teatterimatka Utran Uuteen Teatteriin Joensuuhun katsomaan " Toivo Ryynäsen Elämä ja teot " teatteriesitystä ke 10.7.
Tapahtumat

Teatterimatka Utran Uuteen Teatteriin Joensuuhun katsomaan " Toivo Ryynäsen Elämä ja teot " teatteriesitystä ke 10.7.

10.7.2019 0:00–0:00

Teatterimatka Utran Uuteen Teatteriin Joensuuhun katsomaan
”Toivo Ryynäsen  Elämä ja teot” teatteriesitystä  ke 10.7.2019  

Kuvan mahdollinen sisältö: 4 henkilöä, hymyileviä ihmisiä, teksti
Matkaohjelma

Linja-auto lähteen Sukevan Linnanportilta klo 8.45- Sonkajärvi K-market Marjapaikka klo  9.15-  Paisua - Kolilla Kaskenpolttaja noutopöytä ruokailu Sokos Hotelli Kolin Grilli It! ravintolassa Kolin päällä. Tutustuminen Kolin luontokeskukseen ja käynti Kolin huipulla.
Matkaa jatkamme klo 13.30 kohti Joensuuta
”Toivo Ryynäsen  Eläma ja teot ” teatteriesitys Utran Uudessa  Teatterissa Pielisjoen rannalla Joensuussa klo 15.  Väliaikakahvit Utran Uittotuvassa.

Teatterimatkasta tulee lasku matkalle ilmoittautuneille Sonkajärven kunnalta Teatterimatkan hinta 80 € sis. linja-auto kyydin, Kaskenpolttaja noutopöytäruokailun Grill It! ravintolassa Kolilla,  sisäänpääsyn Kolin luontokeskukseen, pääsylipun kesäteatteriin ja väliaikakahvit.

Ilmoittautumiset 14.6.2018 mennessä kulttuuritoimistoon 040 7766263 tai
eero.pitkanen@sonkajarvi.fi

                                                             

Utran Uudessa Teatterissa nauretaan Jaakko Tepon tarinoille!

Jokainen kansa tarvitsee sankarinsa. Suomalaisetkin. Monta me olemme löytäneet, mutta yksi on ylitse muiden. Hän on Toivo Ryynänen.
Tämä ruikonperäläinen suurmies on jättänyt jälkensä niin urheiluhistoriaan kuin valtakunnan politiikkaankin, mutta kuinka hyvin me tämän kansallissankarimme loppujen lopuksi tunnemme? Meleko huonosti.
Tilanne kohenee ensi kesänä Utran Uudessa Kesäteatterissa, jossa kantaesityksensä saa Jaakko Tepon lauluihin, tarinoihin ja hahmoihin perustuva musiikkikomedia Topi eli Toivo Ryynäsen elämä ja teot.
Esityksen kesto 2 tuntia, sisältäen väliajan
Rooleissa: Eija Vilpas, Antti Heikkinen, Janne Kinnunen, Vilma Kinnunen ja Arto Heikkilä
Käsikirjoitus: Antti Heikkinen ja Jaakko Teppo
Ohjaaja: Olli-Matti Oinonen
Musiikki: Ilja Teppo ja Vännimäen Vapaapalokunnan Letkumiesten Orkesteri

Kolin luontokeskus Ukko esittelee Suomen tunnetuinta kansallismaisemaa sekä itäsuomalaista vaaraluontoa ja perinneympäristöjä. Katse kansallismaisemaan -näyttelyssä voit tutustua monipuolisesti Kolin kansallispuiston geologiaan, luontoon ja kulttuuriin. Saat myös neuvontaa ja vinkkejä retkeilyyn Kolin kansallispuistossa. Luontokeskuksesta on muutaman sadan metrin matka Ukko-Kolin näköalatasanteelle, jossa voit kokea kansallismaiseman ja rakastua siihen aina uudelleen.