• På svenska
  • In English
  • Auf Deutsch
EtusivuSuomeksiAjankohtaistaTapahtumatKoko Jazz Club Stream: Jazz Meets Theater / Dance / Circus
Sonkajärven tapahtumat

Koko Jazz Club Stream: Jazz Meets Theater / Dance / Circus

JazzMeetsPress5.png
10.1.2022 19.00–31.1.2022 23.59

Kansainvälisesti mainetta niittäneiden monialaisten taiteilijoiden hypnoottinen esityskokonaisuus nyt striiminä. Lue lisää ja osta striimilippu 12€.

Kesällä 2021 Koko Jazz Club toi jälleen kansainvälisesti mainetta niittäneitä monialaisia taiteilijoita yhteen KokoTeatterille valmistamaan viikossa upean yhteistuotannon. Jazz Meets Theater/Dance/Circus toteutettiin tällä kertaa yhteistyössä Koko Jazz Clubin, KokoTeatterin ja Agit-Cirkin kanssa. Tervetuloa inspiroitumaan hypnoottisen upeasta teatterin, tanssin, musiikin sekä sirkuksen parhaita puolia yhdistelevästä spektaakkelista tallenteen muodossa! Tallenne striimattiin livenä Jazz Meetsin ensi-illassa heinäkuussa 2021. Osta striimilippu 12€ klikkaamalla TÄSTÄ.

Tallenteen katsomisoikeuden kolmeksi vuorokaudeksi voi ostaa 31.1.2021 asti painamalla alla olevaa videota ja tämän jälkeen ilmestyvää €-merkkiä. Katseluoikeuden hinta on 12€ ja sinun tulee täyttää tietosi kirjautuen sisään. Emme käytä tietojasi markkinointiin emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille. Varsinainen esitystallenne alkaa n. 10 min kohdalta ja sisältää n. 15 min väliajan.

KokoTeatterin tila muutettiin Jazz Meets Theater/Dance/Circus -esitystä varten kokonaisvaltaista taide-elämystä palvelevaksi areenaksi. Taidemuotojen yhteisenä kohtaamisalustana on improvisaatio sekä vuorovaikutus jazzin ja näyttämötaiteiden välillä.

Ensemblen ytimenä toimi Koko Jazz Clubin nokkamies Timo Hirvonen yhtyeineen ja näyttämötaiteen työryhmää sekä esityskokonaisuutta ohjasi KokoTeatterin taiteellinen johtaja Anna Veijalainen. Mukana oli myös upeita sirkustaiteilijoita kansainvälisesti mainetta niittäneeltä Sirkus- ja musiikkiyhdistys Agit-Cirkilta. Kesällä 2021 tämä huikea ensemble kokoontui viikoksi valmistamaan improvisaatioon perustuvan, mutta suunnitellun ja ohjatun kokonaisuuden, jossa tunnelmaa ei puutu.

Kokonaisuus on toteutettu aiemmin myös vuosina 2017 sekä 2019.

Työryhmä:

Säveltäjät Timo Hirvonen & Ensemble
Ohjaaja Anna Veijalainen
Valosuunnittelija Helena Roivainen
Pukusuunnittelija Virve Balk
Kamerat, taltio, valokuvat Heidi Bergström ja Sini Salo
Kamera-assistentti Otto Henriksson 
Äänen tekninen suunnittelu Jaska Korkalainen
Äänitarkkailu Pyry Räty

Esiintyjät Inka Tiitinen, Jarkko Lehmus, Jenni “Inni” Lehtinen, Virve Balk, Metsälintu Pahkinen, Lempi Hirvonen
Muusikot Timo Hirvonen, Severi Pyysalo, Riku Niemi, Severi Sorjonen

OSTA LIPPU 12€

Striimiliput: https://www.kokoteatteri.fi/jazzmeetsstriimi 

Koko Jazz Clubin verkkosivut
Seuraa meitä Facebookissa
Seuraa meitä Instagramissa
Seuraa meitä Twitterissä