• På svenska
  • In English
  • Auf Deutsch

Jaa sivu

EtusivuSuomeksiAjankohtaistaTapahtumatTeatteri Siperia esittää KYLÄ Lyseotien koulun juhlasalissa ke 24.4.klo 18
Sonkajärven tapahtumat

Teatteri Siperia esittää KYLÄ Lyseotien koulun juhlasalissa ke 24.4.klo 18

24.4.2019 18:00–20:00

Käsikirjoitus ja ohjaus Marika Heiskanen ja Tuukka Huttunen Pääsyliput: 15 € ja 10 € (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät)

http://www.ttt-teatteri.fi/sites/default/files/styles/responsive_flexslider_fullbreakpoints_theme_ttt_theme_wide_1x/public/kyla_kotisivuyla_banneri_1680x630px.jpg?itok=NLLBSlMx&timestamp=1527155412

Sonkajärvellä Lyseotien koulun juhlasalissa

ke  24.4.2019 klo 18

On vuosi 2040 ja autioituneen Rutakon kylän kolmella viimeisellä asukkaalla on ongelma. Viimeisestä tarviketoimituksesta on vierähtänyt jo kolme viikkoa. Kahvi on loppu, ruoka yksitoikkoista eikä yhteyttä ulkomaailmaan saada. Ainut toivo saattaa olla kylän raitilta löytynyt webbikamera.
 
Tuleeko Kiisselin toivoma Matkavekan bussi koskaan? Pääsevätkö kylän viimeiset asukkaat Las Palmasiin? Miten käy Amelian arvometsälle? Saako Pärttyli internettiä toimimaan?
 
Kylä on uusi kotimainen komedia, joka käsittelee nyrjähtäneen huumorin ja kuvitteellisen tulevaisuuskuvan keinoin ajankohtaista aihetta: maaseudun autioitumista ja palveluiden siirtymistä kasvukeskuksiin. Esitys on kunnianosoitus kuolevalle maaseudulle, Heikille ja Kaijalle, ja niille ihmisille jotka tyhjeneviin kyliin rohkenevat jäädä tai eivät rohkene niistä lähteä. Sekä kaikille henkisesti tai fyysisesti maalaisille.

Käsikirjoitus ja ohjaus Marika Heiskanen ja Tuukka Huttunen
Musiikki Juha Junttu
Näyttämöllä Marika Heiskanen, Tuukka Huttunen ja Juha Junttu
Lavastus työryhmä
Valo- ja äänisuunnittelu Saija Raskulla
Esitysajo Ville Aunola
Grafiikka Asmo Raimoaho
Kuvat Petri Kovalainen
Tuotanto Teatteri Siperia ja Tampereen Työväen Teatteri