• På svenska
  • In English
  • Auf Deutsch
EtusivuSuomeksiAjankohtaistaTapahtumatTeatterimatka la 2.10.2021 Kuopion Kaupunginteatteriin katsomaa Kari Heiskasen RINTAMAMIESTALO -näytelmää
Sonkajärven tapahtumat

Teatterimatka la 2.10.2021 Kuopion Kaupunginteatteriin katsomaa Kari Heiskasen RINTAMAMIESTALO -näytelmää

Rintamamiestalo 2_10.jpg
2.10.2021 0.00–0.00

Ilmoittautuminen 18.9 mennessä matka.rissanenoy(at)gmail.com tai Tuula 050 5219202.

RINTAMAMIESTALO

Kari Heiskasen tunnevoimaisessa uutuudessa rokki soi ja perheen liitoksen natisevat. Otto ja Maria Haverisen lapset käyvät jakamaan perinnöksi jäänyttä rintamamiestaloa, kus saavat kuulla että heillä on veli. Siitä alkaa paluu menneisyyteen, joka vähitellen paljastaa salaisuutensa, vuosia sitten päättyneen sodan jäljet vanhemmissa, lasten surun ja onnen hetket sekä arjen kauneuden talossa, joka oli täynnä rakkautta. Kuljemme tarinan myötä ajassa taaksepäin vuosikymmen kerrallaan – Otto ja Maria nuortuvat, Jaakka, Hannele ja Vili muuttuvat lapsiksi. Tunnistamme radiosta tulvivat iskelmät, näemme nuoruuden sokean ehdottomuuden ja lapsuuden satumaailman – ja viimein päädymme keväiseen iltaan, jolloin talon perustus on juuri valettu. Maria odottaan ensimmäistään, vastikään sodasta palannut Otto on voimissaan ja molemmat täynnä uskoa tulevaisuuteen. Naapurissa rakentavat Reiska ja Elma omaa taistelutannertaan, jonka melskeet usein yltävät aidan yli. Tarinan alku on näytelmän loppu ja hän, jolle tarinaa kerrotaan, ymmärtää enemmän. Mutta kuten elämässä aina, kukaan ei kertonut – alussa.

Rooleissa: Mikko Rantaniva, Johanna Jauhiainen, Toni Harjajärvi, Sari Harju, Sohvi Roininen, SANTERI NISKANEN, Ari-Kyösti Seppo, Sari Happonen, Atte Antikainen, Mikko Paananen ja Katri-Maria Peltola.

Teatterimatka järjestetään Kuopion teatteriin lauantaina 2.10. klo 13.00 näytökseen. Lähtö sonkajärveltä, K-marketilta, klo 11.00, Iisalmen linja-autoasema 11.30.

Matkan hinta 60,-, sisältää matkan, lipun ja väliaikatarjoilun.

Matkan järjestää Henkilökuljetus Rissanen Oy

Ilmoittautuminen 18.9 mennessä matka.rissanenoy(at)gmail.com tai Tuula 050 5219202.

Tervetuloa mukaan!