• På svenska
  • In English
  • Auf Deutsch
EtusivuSuomeksiAjankohtaistaTapahtumatVeikon valtakunta: toimittaja Vuokko Nissinen luennoi kauppaneuvos Veikko Hakkaraisesta Sukevan Pysäkin tiloissa
Sonkajärven tapahtumat

Veikon valtakunta: toimittaja Vuokko Nissinen luennoi kauppaneuvos Veikko Hakkaraisesta Sukevan Pysäkin tiloissa

14.12.2020 18.00–19.30

Iisalmen Sanomien toimittaja Vuokko Nissinen luennoi kirjoittamansa elämäkerran pohjalta kauppaneuvos Veikko Hakkaraisen elämästä ja Ylä-Savon kehityksestä 1960-luvulta 1980-luvun loppuun.

Veikon v.jpg

Iisalmen Sanomien toimittaja Vuokko Nissinen luennoi kirjoittamansa elämäkerran pohjalta kauppaneuvos Veikko Hakkaraisen elämästä ja Ylä-Savon kehityksestä 1960-luvulta 1980-luvun loppuun. Hakkaraisen elämäkerta Veikon valtakunta ilmestyi keväällä 2020. Kirjassa käydään läpi Ylä-Savon teollistumista, koulutuksen kehittämistä, infrastruktuurin rakentamista ja monia muita kehityskohteita, joissa Hakkarainen oli mukana. Hakkaraisen mielestä Iisalmi yksin oli liian pieni vaikuttaja, ja siksi hän painotti Ylä-Savon kuntien yhteistyötä edunvalvonnassa. Kirjassa käsitelläänkin paljon myös Iisalmen ympäristökuntien asiaa ja se sisältää kertomuksia päättäjistä, jotka kiinnostavat näiden kuntien asukkaita. Teosta ostettavissa kirjailijalta tilaisuuden jälkeen. 

Vapaa pääsy, Tervetuloa!