• På svenska
  • In English
  • Auf Deutsch

Jaa sivu

EtusivuSuomeksiPalvelutKasvatus ja koulutusPerusopetusYhtenäiskoulu, luokat 7-9Koululaisille maksuttomia harrastuskerhoja Sonkajärvellä ja Sukevalla
Ajankohtaista

Koululaisille maksuttomia harrastuskerhoja Sonkajärvellä ja Sukevalla

HSM_logo_pysty_sininen.jpg
10.2.2022 12.00

Maksuttomat harrastuskerhot koululaisille Kevät 2022

Koululaisten maksuttomiin harrastuskerhoihin voi vielä ilmoittautua mukaan!

Kerhotarjonta ja ilmoittautuminen: https://opistopalvelut.fi/sonkajarvi/course.php?l=fi&t=2106.

Uutena kerhona Sonkajärvellä on tarjolla Parkourkerho 5. - 6. luokkalaisille maanantaisin klo 15.15 - 16.15 (aloitus 14.2.), ohjaajana Saimi Rönkkö.

---

Sonkajärven kunta on saanut 40 000 euroa avustusta Harrastamisen Suomen mallin mukaisten lasten ja nuorten maksuttomien harrastuskerhojen toteuttamiseen. Kerhoja on tarjolla Sonkajärvellä ja Sukevalla niin ala- kuin yläkoululaisille, yhteensä 19 kerhoa. Harrastamisen Suomen mallin tavoitteena on, että jokaisella lapsella olisi mahdollisuus mieluisaan harrastukseen koulupäivän yhteydessä.
 
Kerhot ovat tarjolla heti koulupäivän jälkeen. Koulukyytejä voi käyttää siltä osin, kun niiden aikataulut käyvät kerhojen aikatauluihin, ja mikäli niissä on tilaa. Kerhoja on tarjolla kuvataidekoulusta jousiammuntaan ja eläinkerhosta pelisuunnitteluun ja nuorten laulutreeneihin.  
 
Kerhotarjonta perustuu lapsille ja nuorille syksyllä 2020 tehtyyn harrastuskyselyyn.
 
Jokaiseen kerhoon on määritelty maksimiosallistujamäärä. Vaikka kerho olisi jo täynnä, kannattaa ilmoittautua varasijalle, koska mahdollisuuksien mukaan kerhoryhmiä perustetaan lisää.
 
Kerhot jatkuvat koko lukuvuoden ajan.  
 

Toimintaa koordinoi kansalaisopisto. Lisätietoja saa rehtori Eeva Keräseltä, 040 708 5703, eeva.keranen@sonkajarvi.fi, ja opintosihteeri Leena-Kaisa Karilahdelta, 040 148 4323, leena-kaisa.karilahti@sonkajarvi.fi.


Tiedostot