• På svenska
  • In English
  • Auf Deutsch

Jaa sivu

EtusivuSuomeksiPalvelutKasvatus ja koulutusKoululaisille maksuttomia harrastuskerhoja Sonkajärvellä ja Sukevalla
Ajankohtaista

Koululaisille maksuttomia harrastuskerhoja Sonkajärvellä ja Sukevalla

HSM_logo_pysty_sininen.jpg
23.8.2021 15.00

Sonkajärvellä tarjotaan maksuttomia harrastuskerhoja ala- ja yläkoululaisille

Sonkajärven kunta on saanut 40 000 euroa avustusta Harrastamisen Suomen mallin mukaisten lasten ja nuorten maksuttomien harrastuskerhojen toteuttamiseen. Kerhoja on tarjolla Sonkajärvellä ja Sukevalla niin ala- kuin yläkoululaisille, yhteensä 19 kerhoa. Harrastamisen Suomen mallin tavoitteena on, että jokaisella lapsella olisi mahdollisuus mieluisaan harrastukseen koulupäivän yhteydessä.
 
Kerhot ovat tarjolla heti koulupäivän jälkeen. Koulukyytejä voi käyttää siltä osin, kun niiden aikataulut käyvät kerhojen aikatauluihin, ja mikäli niissä on tilaa. Kerhoja on tarjolla kuvataidekoulusta jousiammuntaan ja eläinkerhosta pelisuunnitteluun ja nuorten laulutreeneihin.  
 
Kerhotarjonta perustuu lapsille ja nuorille viime syksynä tehtyyn harrastuskyselyyn.

 

 

Alakoulu Harrastuskerhot.pdf

Sukeva Harrastuskerhot.pdf

Yläkoulu Harrastuskerhot .pdf

 

 
Kerhotarjonta ja ilmoittautuminen to 26.8.2021 alkaen: www.sonkajarvi.fi → Kansalaisopiston kurssi → Maksuttomat harrastuskerhot koululaisille
 
Jokaiseen kerhoon on määritelty maksimiosallistujamäärä. Vaikka kerho olisi jo täynnä, kannattaa ilmoittautua varasijalle, koska mahdollisuuksien mukaan kerhoryhmiä perustetaan lisää.
 
Kerhot alkavat pääsääntöisesti 20.9. alkavalla viikolla ja ne jatkuvat koko lukuvuoden ajan. Muutama kerho aloittaa jo aiemmin.
 
Toimintaa koordinoi kansalaisopisto. Lisätietoja saa rehtori Eeva Keräseltä, 040 708 5703, eeva.keranen@sonkajarvi.fi, ja opintosihteeri Leena-Kaisa Karilahdelta, 040 148 4323, leena-kaisa.karilahti@sonkajarvi.fi.