• På svenska
  • In English
  • Auf Deutsch
EtusivuSuomeksiAjankohtaistaKysely - Kokoontumistilojen selvityshanke Ylä-Savossa
Ajankohtaista

Kysely - Kokoontumistilojen selvityshanke Ylä-Savossa

Kokoontumistilat.png
10.2.2021 12.00

Veturilla on alkanut kokoontumistilojen selvityshanke, joka kartoittaa Ylä-Savon alueen erilaisia seuran- ja kylätaloja ja muita kokoontumistiloja. Hankkeessa selvitetään mm. erilaisten yhdistysten, seurojen, järjestöjen ja muiden yhteisöjen omistamien ja käyttämien tilojen määrää, nykyisiä käyttötapoja sekä kunnostus- ja kehittämistarpeita. Tämän lisäksi selvitetään toimijoiden kiinnostusta tilojen energiatehokkuuden lisäämiseen ja ilmastoystävällisen energian käyttöön. Selvityksen tavoitteena on kannustaa ideoimaan tiloille monipuolista ja aktiivista käyttöä myös tulevaisuudessa.

Kysely yhdistyksille helmikuussa

Helmikuun aikana yläsavolaisille seuroille, yhdistyksille ja järjestöille toteutetaan ennakkokysely, jossa pyydetään vastaamaan tiloihin liittyviin kysymyksiin. Sähköiseen kyselyyn on helppo vastata verkossa. Kyselyn lisäksi hanketyöntekijä Päivi Koivuluoma käy kertomassa kylä- ja yhdistysparlamenteissa ja muissa sovituissa tilaisuuksissa kartoituksesta etänä tai tilanteen salliessa paikan päällä. Kyselyyn pääsee vastaamaan tästä linkistä: https://forms.gle/Z8ns46QpTwthwWk37

 

Toivomme runsaasti vastauksia

Kyselyllä tavoitellaan toimijoiden monipuolista näkemystä käytetyistä tiloista. Kyselyyn vastaaminen ei siis edellytä, että omalla yhdistyksellä olisi jokin kokoontumistila omistuksessaan vaan erilaisten tilojen käyttäjät voivat arvioida niitä tiloja, joissa yleensä kokoontuvat. Kaikki tieto on erittäin tervetullutta ja jokainen mielipide on tärkeä. Kyselyyn voi ja saa vastata myös useampi henkilö samasta yhdistyksestä.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Hanketyöntekijä Päivi Koivuluoma

Hankkeen verkkosivu: https://www.ylasavonveturi.fi/fi/hanketoiminta/kokoontumistilojen-selvityshanke-yla-savossa/

Ystävällisin terveisin

Päivi Koivuluoma

Ylä-Savon Veturi ry

p. 040 1634 605

www.ylasavonveturi.fi