Matkailijan Sonkajärvi

Sonkajärvi tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet luontomatkailuun, kalastukseen ja erilaisiin kulttuuriaktiviteetteihin.

Lue lisää
Sonkajärven kylät ja Sukevan taajama

Tutustu kuntamme moni-ilmeisiin ja kauniisiin kyliin!

Lue lisää
Sosiaali- ja terveyspalvelut

Pohjois-Savon hyvinvointialueen palvelut
Yritys- ja palveluhakemisto

Klikkaa tästä

Sonkajärvi Facebookissa

Sonkajärvi on valittu yhdeksi Henkkarit kaikille -kampanjan pilottikunnaksi. Tiistaina alku illasta pidettiin käynnistyspalaveri Kasperi-kahviossa eri yhdistysten ja järjestöjen, seurakunnan sekä kunnan edustajien kanssa. Kampanjaa esitteli ja tilaisuutta veti kumppanuuskehittäjä Seija Korhonen Mansikka ry:stä. Lähiaikoina tiedotamme kampanjasta ja siihen liittyvistä aikatauluista lisää.
Aamun yrittäjäkahvilla Ravintola #Hollivootissa kuulimme painavaa asiaa uuden rahoituskauden mahdollisuuksista Ylä-Savon Veturi ry:n Minna Partasen esittelemänä.
Tervehdys hyvä Pohjois- Savolainen yhdistys ja järjestötoimija! Kansalaistoimijalähtöisen kehittämisen koordinaatio- ja viestintähanke (koonto) on käynnistynyt! Toiminta-aikamme on 1.8.2023 - 30.11.2025. Hanketta hallinnoivat Pohjois- Savon Sosiaaliturvayhdistys ry (päähankkeen toteuttaja) sekä Pohjois- Savon Liikunta ry (osahankkeen toteuttaja). Koonto- hanke auttaa yhdistyksiä ja järjestöjä toteuttamaan kehittämistoimintaa koko Pohjois- Savon alueella. Olemme järjestön tai yhdistyksen tukena ja apuna toimialasta riippumatta kehittämisidean suunnittelusta sen toteutukseen. Autamme ja tuemme yhdistyksiä & järjestöjä mm: -Tietoa rahoitushakujen ajankohdista ja toimintalinjoista. -Lisäämme yhdistyksille hanke- ja osallisuus osaamista. (suunnittelu, viestintä, budjetointi, raportointi yms.) -Kokonaisvaltaisen tuen hankkeen suunnittelusta sen toteutukseen. -Matalan kynnyksen tuen, neuvonnan ja ohjauksen. -Hankkeiden yhteistyötä ja verkostoitumista. -Viestinnällistä näkyvyyttä. -Hyvien käytäntöjen ja tuloksien levittämistä sekä juurruttamista koko maakuntaan. Olkaa rohkeasti yhteydessä, vaikka teillä ei vielä hankeideaa olisikaan. Kiinnostus ja innostus aihetta kohtaan riittää! Yhteystiedot: hankepäällikkö Tuomas Puustinen, p. 050-5415188, tuomas.puustinen@pssotu.fi hankeneuvoja Tiina Kiiskinen, p. 044-7021915; tiina.kiiskinen@pohjois-savonliikunta.fi Hankkeen rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR) #pssotu #pohjoissavonliikunta #koonto-hanke #rakennerahastot