Palvelu

Sonkajärven kunnan PALI -palveluliikenne

Palveluliikenne on kaikille avointa joukkoliikennettä, joka noutaa asiakkaan tarvittaessa kotiovelta ja vie liikennöintialueella niin lähelle asiointipaikkaa kuin se vain on mahdollista. Sonkajärven PALI liikennöi kaikkina arkipäivinä (ei joulu- eikä juhannusaattona) maanantaista perjantaihin tilausten mukaan.

Liikennöintialueet: Maanantai: Mansikkavirta – Saarimäki – Montelo Tiistai: Koivumäki – Jyrkkä – Oinasjärvi Keskiviikko: Koirakoski – Luusa Torstai: Paisua – Martikkalanmäki Perjantai: Sonkakoski – Kainuunmäki – Pajusenmäki – Aittokoski

Toimintaohje

Matka tulee tilata etukäteen palveluliikenneautosta. Tilaukset tehdään mieluiten edellisenä päivänä klo 7-15 tai saman päivän aamuna klo 7-9. Kuljettaja suunnittelee reitit tilausten perusteella ja ilmoittaa hakuajan asiakkaalle.

UUSI NUMERO 1.1.2024 ALKAEN P. 041 3123 885

Sonkajärvelle saapumisaika on klo 10.15 ja takaisinlähtö klo 12.30. Aikataulu ohjeellinen. Kiinteä kertamaksu 4,50 euroa/matka.

Sivistyslautakunnan 25.2.2020 päätöksen mukaan Sonkajärven taajaman asukkaille tarjotaan mahdollisuus käyttää nykyistä PALI -liikennettä. Taajama-alueella maksu on 2,50 euroa/matka.

Maksullisuuden tiedot

Palvelu on maksullinen.

Kiinteä kertamaksu 4,50 euroa/matka. Taajama-alueella maksu on 2,50 euroa/matka.