Palvelu

Sonkajärven kunnan PALI -palveluliikenne

Palveluliikenne on kaikille avointa joukkoliikennettä, joka noutaa asiakkaan tarvittaessa kotiovelta ja vie liikennöintialueella niin lähelle asiointipaikkaa kuin se vain on mahdollista. Sonkajärven PALI liikennöi kaikkina arkipäivinä (ei joulu- eikä juhannusaattona) maanantaista perjantaihin tilausten mukaan.

Liikennöintialueet: Maanantai: Mansikkavirta – Saarimäki – Montelo Tiistai: Koivumäki – Jyrkkä – Oinasjärvi Keskiviikko: Koirakoski – Luusa Torstai: Paisua – Martikkalanmäki Perjantai: Sonkakoski – Kainuunmäki – Pajusenmäki – Aittokoski

Toimintaohje

Matka tulee tilata etukäteen palveluliikenneautosta. Tilaukset tehdään mieluiten edellisenä päivänä klo 7-15 tai saman päivän aamuna klo 7-9. Kuljettaja suunnittelee reitit tilausten perusteella ja ilmoittaa hakuajan asiakkaalle.

Sonkajärvelle saapumisaika on klo 10.15 ja takaisinlähtö klo 12.30. Aikataulu ohjeellinen. Kiinteä kertamaksu 4,50 euroa/matka.

Sivistyslautakunnan 25.2.2020 päätöksen mukaan Sonkajärven taajaman asukkaille tarjotaan mahdollisuus käyttää nykyistä PALI -liikennettä. Taajama-alueella maksu on 2,50 euroa/matka.

Maksullisuuden tiedot

Palvelu on maksullinen.

Kiinteä kertamaksu 4,50 euroa/matka. Taajama-alueella maksu on 2,50 euroa/matka.